Post by spacpanolipsadd on Feb 22, 2022 16:03:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ball Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ball Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar mücevherleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Ball Blast 2022 version ▞▞▞
İyi oyun, ancak çok fazla reklam var. Yani her oyundan sonra gülünç oluyor. Sonra, bunun üzerine, en altta bulunan, parmağımı üzerinde kaydırarak kaç kez öldüğümü söyleyemeyen eklenti var. 50. seviyedeyim ve bu noktada temelde hiçbir şey yapmayan bir yükseltme satın almak çok uzun sürüyor.
İnternetinize uygun olarak kullanıma yönelik olarak kullanılabilir durumdayken internetiniz açıksanız reklam izlemek zorunda kalabilirsiniz onun dışında sıkıldığız zaman çok yaratıcı yaratıcılar
Daha fazla reklam en kötü uygulama yüklenmiyor
Oyunu oynamak için internete bağlı olmanız mı gerekiyor? Hemen kaldırıldı.
Reklamlarınızın canı cehenneme! Oynamama asla izin vermiyorlar!!! 👎👎👎
Reklam izlemek için indirdim ama arada oyun oynatmak istiyor ve bu da sinir bozuyor. Reklamlar çok iyi daha iyileri var ama bu uygulamada aynı zamanda oyun da oynatmayı sağlıyorsunuz.
Oyun reklamsız eğlenceliydi. Artık wifi olmadan oynayamıyorum. Eskiden uçuşlarda oynamayı en sevdiğim oyundu, ama şimdi bir wifi veya hücresel bağlantı gerektiriyor. Artık oynamayacağım.
Ben çok menunum
Ball Blast 街機 mgs
5 level oynadım her levelden önce 4 ekledim indirmeyin eğlenceli bile zaman kaybı
Oldukça iyi bir oyun, vakit geçirmek için harika bir yol, reklamların hayranı değilim ama ücretsiz bir oyun bu yüzden şikayet edemem, ama bunun dışında sorunsuz çalışıyor, harika bir konsept ve süper kolay değil bu yüzden sizi eğlendiriyor , kesinlikle tavsiye ederim 👍
Oyunda kullanıma açık reklamlardan çıkmak böyle saçma şeylermi olur oyun da durmuyor reklamı kapatma seçeneği de yok görmeden hoşlanmak gerekiyor
Ball Blast Аркаде tlbm
çok zor ya
yeni bölümler yeni yeteneklere yönelik yetenekten yenmez. Mesela onun tanka bir özelliği ekleseniz.
Ball Blast (MOD, Sınırsız Para) – bir topu kullanarak devasa kayalardaki bombaları vurup parçalara ya da bu durumda altınlara ayırmanız
Download Ball Blast 1.40 Version Latest Update free Game offline apk. Find & Compare Similar and Alternative Android Games like Ball Blast | Offline
Draw Puzzle - Draw one part Rompicapi naj
Ball Blast, coming from the VOODOO, is running on Android systerm in the past. Now, You can play Ball Blast on PC with Gameloop smoothly. Download it in the
Veriler aktarılamaz. Bu konuda bir şeyler yapmaları gerekiyor. Bu benim favori oyunum☹
Ball Blast Arkada nlnb
Güzel bir oyun... canınız sıkıldığında oynayabilirsiniz. Oyunun tek olumsuz yanı, oyunu kaydetmek için Google ile Giriş seçeneğinin olmaması. Lütfen bu seçeneği dört gözle bekliyorum. Telefonları değiştirdiğimizde, kullanıcıların bu oyunu oynamaya olan ilgilerini kaybetmelerine neden olacak şekilde yeniden sıfırdan başlamamız gerekiyor.
Reklamların iyi bir oyunu mahvetmesine mükemmel bir örnek. Oynanış eğlenceli, duyarlı ve ödüllendirici. Seviye sistemi temel ancak dengelidir. Her oyun bittiğinde tam ekran bir reklamla kesintiye uğramadıysa, gerçekten bu oyuna 5 yıldız verin. Bu oyun için kolayca birkaç dolar alabilir ve reklamları tamamen kaldırabilirlerdi. Sadece uçak modunda oynanabilir.
Siz ne kadar yükseltirseniz, bölüm geçebiliyorsanızde toplar da aynı düzeyde olabiliyor farkeden olay olmuyor.
Onlara beş yıldız verirdim ama artık değil. Bu oyun tam anlamıyla bir zaman kaybı, hepsi reklam üstüne reklam. Ve şimdi çevrimdışı bile oynayamazsınız, yani şimdi oyun sadece bir ton reklam izliyorsunuz. Bu oyunu isteyenler için sadece bir uyarı. Eğlenceli ama sizi bu kadar çok reklam izlemeye zorlayarak mahvettiler.
İlerleyen oyun donuyor ve oyundan atıyor
Reklamlar çok fazla, oyundan zevk alamıyorsun reklam izlemekten
Aloooo salakmısınız siz?!!! Bu kadar salak insanlardan yapılan bir oyunu kim beğenir? 1 puan verenler haklı. Bütün kötü oyunlara 1000 basar bu oyun.
Oyun buradayken kasmaya başladıktan sonra bir durum güzeldir.
Oyunun kullanımı çok kolay ve genel grafikler ve fizik de harika. Henüz sfx yok ama bir sonraki güncellemede orada olacağından oldukça eminim. Reklamlar her yerdedir ve istedikleri zaman ortaya çıkabilirler. Anlaşabilirim ama bazen bu gerçekten çok fazla
Bu benim için harika bir ferahlık. Harika bir zaman öldürücü ve bize çok eğlenceli bir şekilde meydan okuyor. 60 seviyenin ötesine geçtim ve hala sıkılmadım! Bu oyunu oynaması için kime verirsem bağımlısı oluyor lol.. çok bağımlılık yapıyor. Sadece bir istek, topu yükseltmek çok zor (kazandığımızda füzeler alıyoruz), lütfen faul yaptığımızda tüm füzeleri yok etmeyin. Oyunu bir kerede kaybetmeden birer birer yok edin. Teşekkür ederim..
İçgüdüleri güçlendiren en iyi arcade oyunu..ama ben 253. seviyedeyim ve oyun çok fazla yük alıyor ve oyun oynarken aksaklıklar yaratıyor. Oyunun kendisi çok fazla gpu tüketmiyor, ancak bazen oynarken daha fazla sayıda topun oyunda hatalarla geldiğini hissediyorum, bu da oyunun çılgınlığını ve eğlencesini bu seviyede sıkıştırıyor.
Compatibility: Requires iOS 11.0 or later. Description. A new challenge where you will have to throw balls
Oyunu oynaması eğlenceli ama benim asıl sorunum reklamların bu oyuna büyük bir düşüş sağlamasıydı, biliyorum ki bu tür oyunlarda çok iyi değilim ama öldüğümde bundan hoşlanmıyorum sonra reklamı bitirmek için 5 dakika beklemek bana sanki reklam simülatörü 2018 oynuyormuşum gibi hissettiriyor. Bunun dışında bu oyunu oynamaktan zevk aldım (her 2 dakikada bir reklamlar olmadan) ve bence iyi bir konsept.
Ball Blast İndir (PC Windows
Bu oyun çok çöp çünkü her turda tuzağa düşüyorsunuz ve bu şanslı bloklarla sizi 4. seviyede 100 hp gibi bloklarla tuzağa düşürüyor ve 4. seviyede bir ton şanslı blok ve içlerinde 250 hp olan büyük devasa bloklar var!? !? Lütfen bunu kolaylaştırın, telefonumu bundan kırdım
1. Güncelleme ile donmaya basladi. 2. Markette ücretsiz bolumundeki ALTIN ve HAKLARDAKI Reklamlar 50 tiklamada 1 defa aciliyor. 3. Bolgeleri vuruşlar hasar veya hız hiz gucleriyle orantılansin. 4. Ileri kullanan veya kutulardan altin cikmamakta cok nadir vermekte 100. bolumde ile 250. bolumdeki kutulardan ayni altin cikmakta bunu da duzeltirmisiniz. Suanki LvL 251 Herkese iyi oyunlar..
Değişen oranlar 4'ten 1'e değiştirildi bcoz tüm aşamalardan veya yaşamlardan sonra çok fazla ekler eklememiz gerekiyor ve çevrimdışı oynayamıyoruz.......çok acıklı
Rezalet oyunu 30 saniye oynayıp 1 dakika reklam izliyorsunuz.
Zor zoru severim güzel randomkeee dtus8ititdfufdistiudfdogsrupstilahdhdaumraraum4au4lsh jitstjfarruatkstilslkstisilso5taoslitak4araliratklktatiai4tltaripariaripsrtipakraklqrkapo5sp4aw48a4i0a480st8st8ar899rar8ar9aa9riarp9quraitsgshohfyogsiist8ratoaurpa0eupeuaspsuzrupiztdisgiydoey9wfgoafgowgocgfgwf9afsfoxuaxupgwxgiwcficpgwcgkwowcowcywopwogwcglgscogecfloceocegok kdsrlupsulrdlirsltizdzlriduldizzrilzzrulzulrfizfifjxffilpriapirzfjlzfjlzztksiljsrjsrditsitlssdifjjdudulrilsrixckxvklxpxfuuupz6raraipauprta